Knuttes plats

Knuttes plats

meli 14 mån.

KnuttePosted by amelia Sunday, March 01 2009 21:26:13
Meli nu 14 mån. stilig tjej!!

  • Comments(0)//knutte.cohors.se/#post55

meli

KnuttePosted by Knutte Monday, December 15 2008 11:05:05
Blog ImageVår älskade lilla melismileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileyBlog ImageGOD JUL!!! allihopa önskar Tommi, Åse, Alex och Meli förståss!!!

  • Comments(0)//knutte.cohors.se/#post54

bilder på meli

KnuttePosted by Knutte Tuesday, August 19 2008 07:38:54
Blog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog Image

  • Comments(0)//knutte.cohors.se/#post53

amelia 8 mån

KnuttePosted by Knutte Tuesday, August 19 2008 07:29:16
Blog Imagehär kommer lite bilder på vår älskade goa "meli" hon är nu 8 mån, och har en underbar personlighet, hpn är glad åt allt och alla, älskar zoo godisar, hon vill gärna komma pussas lite extra då, om hon inte ligger under sängen så ligger hon gärna i mellan oss,har börjat vakta lite ibland när nån går förbi, men kommer dom in så blir hon skit glad, hon har några favorit kompisar både killar o tjejer, på just denna bild är hon bara 6 mån, det ska bli kul att se hur stor hon blir, hon börjar bli lite kralligare nu. titta gärna på resten av bilderna. hej så länge

  • Comments(1)//knutte.cohors.se/#post52

amelia

KnuttePosted by Knutte Friday, April 11 2008 20:35:48
Blog Imagelite uppdatering om lilla "Meli"... hon är söt snäll o full av bus, äter det mesta som går att äta, och då helst tuggummi, hon hittar dom överallt. matglad till tusen.Meli är nu 15 veckor o väger 12 kg. Meli äter just nu penicillin, hon har kennelhosta, första gången jag hör en hund hosta??.Hon är inte speciellt rädd, låter nåt som hon reagerar på så vill hon absolut dit o titta vad det är, (modig tjej), låta kan hon oxå, hon blir nästan förvånad själv ibland. gillar att ligga o sova mörkt, gärna under möbler,gillar promenader, vill hälsa på allt o alla.kram på er alla.....smileysmileysmileysmileysmiley

  • Comments(1)//knutte.cohors.se/#post51

amelia

KnuttePosted by Knutte Sunday, March 23 2008 12:04:53
Blog ImageSaker o ting blir inte alltid som man hade tänkt sig! Vi var så överens om att det skulle dröja innan det kom in en ny hund i familjen. vi har varit veckohundvakt under en tid nu vilket passat oss bra,men så var jag inne på sidan hundar utan hem, o hittade denna lilla skönhet! vem kan motstå? ja, inte kunde vi i allafall, så numer bor lilla "amelia" hos oss, en go liten busa på 13 veckor, hon kommer från irland, o är en av 6 valpar, mamman är en bulldog och pappan är en goldenretriver, hon är säregen i sitt utseende, hon ser ut o går som en liten tiger... Så kan det gå när datan får stå på....Blog Image"Meli"vill ha det mörk när hon sover, då är det skönt att ligga med huvudet under soffan.Blog Image "Meli"är full av bus o väldigt framåt, allra helst när det vankas mat, hon är lite rultig redan, så det blir lite sparsamt med det där lilla extra.Blog Image"Meli" är inte speciellt rädd av sig, hon är glad o snäll, är inte riktigt rumsren ännu, men det kommer,vi har bara haft henne sen långfredagen.Blog Imagelillhusse är favoriten... alex är bara så stolt över lilla "meli".o hon är nog lika stolt hon..Blog ImageJag är liten, o lag är söt, o jag är totalt oskyldig till allt, tills nån kan bevisa motsatsen. puss på er allihopa! från "meli"

  • Comments(1)//knutte.cohors.se/#post50

puss puss

KnuttePosted by Knutte Thursday, December 20 2007 18:47:27
Blog ImagePuss Puss på dig....

  • Comments(0)//knutte.cohors.se/#post49

kram kompis

KnuttePosted by Knutte Thursday, December 20 2007 18:44:42

Blog ImageSom tur är så har vi min (systerdotters hund) att ödsla kärlek på, han känns som en stor tröst för oss just nu, han var hos oss i helgen, han ÄÄÄÄlskar att pussas, o det gjorde han mycket o gärna.. han är bara så tillgiven allra helst mot alex, han är tokig i alex. lite om : en helt underbar, älskar alla, ligger eller sitter gärna knät.................. Ingen hund kommer nånsin att kunna ersätta knutte men det är mysigt att ha nån o gosa med.

  • Comments(1)//knutte.cohors.se/#post48
Next »