Bertas Place

Bertas Place

Detta är Cane Corson Bertas blogg!

Berta heter egentligen Blue Aylas Kalmia i stamtavlan och är född 23/6 2006 på kenneln Blue Aylas. Bertas hemsida hittar du på följande adress: http://cohors.se

Nu e det jul igen

Arkiv 2007Posted by Berta Sunday, December 23 2007 21:46:32

Efter en blixtsnabb höst med mycket aktiviteter så är det plötsligt jul igen. Svisch, vart tog mitt liv vägen egentligen?Blog ImageMinns förra julen då jag var en lite valpis och tindrade med ögonen när husse och jag fixade med granen. Hmm, nu är jag lite äldre och tar detta med granen och allt annat med lite ro fast det var kul att jaga husse med yxan och kolla när han grävde jord till julgranskrukan.

Sen har det varit himla hektiskt stämning här idag. Det har prasslats och luktat en massa saker från köket. Fast nu ikväll så verkar läget trots allt ha stabiliserat sig något å husse och matte ser sååå lyckliga och fridfulla ut och lyssnat på smäktande musik med någon grym kille som heter polpott. Hmm, rätt rogivande med musik även för min stressade själ..

För min del har det också varit hektiskt värre då de kom med den häringa otäcka klotången nu idag fast beslutna att klippa mina vackra klapprande klor och ingen pardon visades så nu är jag tyst när jag rör mig igen. (husse gör "vågen" i bakgrunden då han tröttnat på mitt tassande och klapprande på hårda golv efter hans mycket stressade hälsenor och nerver) Fick förvisso ett stort suggöra som belöning så jag känner mig nöjd värre och har gömt nämnda öra under filtar och kuddar med stor omsorg flera gånger under eftermiddagen. Sen fick husse ytterligare ett ryck och skulle "julbada" mig precis när jag hämtat mig från klosessionen. Fast jag tycker det e gott att bada och blir ren och vacker så det var inga problem. Fick ett märgben på köpet och nu börjar väl alla fatta varför jag väger hela 46.5 kilo, hehesmiley

Sen att de luktar på mig hela tiden och ständigt vill kramas och så bjuder jag på för jag är faktiskt en hund härhemma, bara så att ni vet. Det är inte alltid lätt att vara hund..

Fast nu mår jag sådär äckligt bra igen..

Många julkramar till er alla därute, och jäkligt gott nytt år!

/Berta/

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Farbror Bosse Monday, January 21 2008 19:49:52

Vilken läcker bild och vad berta har växt till sig bra! Snygg tjej! Roligt att se (läsa) att ni mår bra och att ni med överlevt julen!
Gott nytt på er med!

Ps: Bosse och vår nya tjej Troja, har numera en egen blogg! http://doggar.bloggagratis.se/
kika gärna in!

Posted by maria Thursday, December 27 2007 06:54:29

Hehe, aldrig fel att bli julefin Berta!
Gott nytt år på er och hoppas det blir lugnt med alla smällare!
Kram från Selmagänget

Posted by Ann-Marie Wednesday, December 26 2007 11:56:55

Men Bertha... man får INTE jaga husse med en yxa...vad ÄR det för dumheter!?? Nu när det är ju och allt..!!!!!! *fniss*

Själva har vi överlevt julen och även här har man lyssnat på den där polpott och några tenorer som sjöng väldigt högt...

Skönt att det går mot ljusare tider! Önskar er ett Gott Nytt År!

Julekramar från oss på Tjörn