Bertas Place

Bertas Place

Detta är Cane Corson Bertas blogg!

Berta heter egentligen Blue Aylas Kalmia i stamtavlan och är född 23/6 2006 på kenneln Blue Aylas. Bertas hemsida hittar du på följande adress: http://cohors.se

Ankor i paradiset

Arkiv 2007Posted by Berta Sunday, October 07 2007 11:38:34

Det har flyttat in nya vänner till Bertas Place smileyBlog ImageFör min del innebär det anpassning och inlärning enligt en trestegsmodell där absolut ödmjukhet mot de små varelserna är steg 1. Vi jobbar fortfarande på steg ett...Blog ImageVill ju så gärna lattja lite med ankorna men de verkar inte riktigt lika förtjusta som jag i att kramas och boxas så vi får kolla in varandra på respektfullt avstånd.Blog ImageMyskankorna är faktiskt riktigt charmiga, precis som mig smileyBlog ImageSen är en av ankorna extremt rymningsbenägen och flyger minst lika bra som en havsstrut så det blir lite uppsökande emellanåt. Här ser ju fint ut så den kanske är här?Blog ImageMinsann, där är den(vit prick på bilden)! Vår lilla damm därhemma är ju inget mot det paradis den vita myskankan hittad vid vår närmaste sjö..Blog ImageFast nu har vi rymmaren på kornet, heheBlog ImageMåste ändå säga att ankan verkligen har valt en vacker plats att ta semester på!Blog ImageSer riktigt lycklig ut när den simmar runt i sjön på otagbart avstånd.Blog ImageMan kanske skulle testa att glida runt på en luftmadrass eller så...Blog ImageLite besviken över uteblivet race för ett aktivt infångande av vit anka på drift..Blog ImageFast den har det nog lika gott som mig i höstsolen.

/Berta/

  • Comments(7)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Maria Wednesday, December 05 2007 15:59:01

Nä Berta nu får du komma med en liten uppdatering :)

Posted by Lix matte Thursday, November 15 2007 08:42:00

Vilka fina bilder!
Och vilket superfint halsband! Var har ni hittat det nånstans?
Hoppas ni får en jättebra dag!

Posted by Klas Monday, October 29 2007 22:20:05

maria: Oj, de har jag alldeles glömt av då vi inte tömt kameran på ett tag. De var ett par andra som tog fina kort men dessa bilderna finns bara på Racc´s forum som ni kanske inte kollar så ofta. Nåväl, bilder kommer nog på ett eller annat vis.

Susanne: kvack kvack :)

Posted by maria Monday, October 29 2007 18:59:45

Vad hände med bilderna från RACCträffen??

Posted by Susanne Tuesday, October 16 2007 12:10:48

Underbara bilder på Berta och nya djuren.
Nu kan vi diskutera fjärderfän också! :-)

Posted by Klas Monday, October 08 2007 23:17:25

Tack Maria!

Posted by maria Sunday, October 07 2007 19:28:30

hehe roligt att läsa om bertas bravader och era nya husdjur!
urtjusig hon e :)