Bertas Place

Bertas Place

Detta är Cane Corson Bertas blogg!

Berta heter egentligen Blue Aylas Kalmia i stamtavlan och är född 23/6 2006 på kenneln Blue Aylas. Bertas hemsida hittar du på följande adress: http://cohors.se

Fabror Bosse på besök

Arkiv 2007Posted by Berta Sunday, August 19 2007 23:23:18

Den ståtliga fabror Bosse (numera svensk Champion) var på nytt och hälsade på och den här gången kändes det lite tryggare och vi hann busa en hel del. Fast visst har jag har kvar viss respekt för farbrorn för han är faktiskt äldre än mig, fortfarande...Blog Image

Blog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageSen har till husses skräckblandande förtjusning orm nr 3 för säsongen dykt upp hemma på mitt place. Husse höll nästan på att trampa på den slingrande varelsen när den låg och solade sig nu idag och sen körde husse panikinkallning med mig och jag kom lydigt utan att fatta att jag också höll på att trampa på densamma. Fast det är ju en bara en 1 meters snok så jag förstår inte varför han yvas så över detta. Hmpf..husse e bra knäpp ibland.

Blog Image

/Berta/

  • Comments(7)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Pia Sunday, September 02 2007 21:51:14

Hej busungen. Lämnade ju en kommentar här då dessa bilder kom upp, märkligt, vart tofg den vägen?... Illafall, kalasfina bilder på er :)

Puss på nosen från mormor

Posted by Maria Tuesday, August 28 2007 21:31:47

Hej! Finfin bild på Berta och Bosse när de sitter under flaggan!! De är väldigt vackra ihop! Hoppas ni har det bra! Jag är tillbaka i stan efter att ha åkt Tyskland runt och Selma har levt livet med sina hundvakter i veckan som gått! Hon verkar inte ha saknat mig alltför mycket boho,, ;) Men Johan har ju varit hemma. Hoppas vi ses snart!

Posted by Klas Friday, August 24 2007 00:10:07

Tyra: Oj vad mycket det är just nu. Hela Bertaklanen ser fram emot att invadera Tyras Plejs och vi hoppas verkligen att detta kan bli av innan snön faller djup.

Lisa: Tack! Säga vad man vill men Berta och Shagelle i bustagen var ju underbart härligt att se och uppleva. De är ju defintivt på samma våglängd och jag är ganska övertygad om att Berta brås enormt mycket på den stolta fadern vilket vi givetvis är mycket glada för då han är en helt enormt fantastisk och underbar Corsohane! Rigokillen är ju hjärtats favorit hos Berta men i stil och bustag är Shagelle nummer 1. Känns mer och mer som vi får ta en tur förbi er snart för det skulle vara kul att träffas igen. Verkligen!

Posted by lisa Thursday, August 23 2007 14:59:14

ja han e så underbar min lille grabb,lilla berta e ju så fiiiiiin=) ja hoppas vi träffas igen så hundarna kan leka lite det e ju alltid kul,dom lekte ju så bra sist vi träffades det va ju kul=) kramar lisa,shagelle

Posted by Tyra Wednesday, August 22 2007 12:16:52

Bosse verkar vara en cool grabb. :-) Underbara bilder på han och Berta Bus.
Usch ormar gillar inte jag (Susanne) dom kan du få behålla ;-)
Må så gott!

Posted by Klas Monday, August 20 2007 16:14:51

Anders: Hehe, så han är lite trött ändå "lillgrabben". Jättekul att de kom så bra överens den här gången för det är grymt nyttig träning för vår lilla heta Berta. Kan maila över lite fler bilder då alla inte ryms på den här bloggen.

Hälsa J. så hörs vi snart igen.

Bertas husse

Posted by Anders Monday, August 20 2007 15:15:23

Ser ju ut att gå mycket lugnare till denna omgången! Fast du kanske bara tog med de "snälla" bilderna iofs :)

Bosse drog direkt vidare på sin tävlingslydnadskurs efter att ha lekt med Berta, han är fortfarande idag, dagen efter, helt slut! :D

Ha det gott!!
MvH// Bosses husse Anders